Att vara medlem i ett branschförbund en självklarhet

Att vara medlem i ett branschförbund en självklarhet

IF är en förening för företag inom isoleringsbranschen. IF har idag har cirka 75 isoleringsentreprenörer som medlemmar och ett tiotal medlemmar från fabrikant- och grossistledet.

Tillsammans diskuterar vi gemensamma frågor och vi arbetar också gemensamt mot beställare, myndigheter, konsulter och andra organisationer.

Att vara medlem i ett branschförbund är för många en självklarhet.

Tidigare var IF en ren entreprenörförening, men sedan år 2006 välkomnar vi även företag från fabrikant- och gros­sistbranschen.

IF har sedan 1954 arbetat med att förbättra isoleringsfirmornas villkor. IF arbetar för höjd status för sina medlemsföretag.

Ett av våra långsiktiga mål är att höja isoleringsföretagens status som sidoentreprenör.

Vi arbetar också för att påvisa teknisk isolerings betydelse för energibesparing. Vi försöker nå beslutsförfattare på olika ställen i vår omgivning såsom myndigheter, beställare, konsulter, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar med flera.

Vi har även nordiskt och europeiskt samarbete samt nära kontakt med Installatörsföretagen (VVS Företagen) som är arbetsgivareförbundet för isoleringsföretagen.

Vi arbetar också för att förbättra arbetsmiljön för våra företag.

Välkommen att bli medlem hos oss, det är enkelt. Du behöver endast …

  • Fylla i medlemsansökan, fyll i och skriv ut.
  • Skicka med kopior av registreringsbevis, kopia på försäkringsbrev samt kopia på senaste årsredovisingen.
  • Posta sedan din ansökan och kopior till, Isoleringsfirmornas förening, Att: Johan Sjölund, Box 171 54, 104 62 Stockholm.
  • Kostnaden för medlemskap är en fast serviceavgift på 2.500 kr/år, +200 kr vid inträde samt en rörlig serviceavgift beräknad på företagets omsättning för föregående år.

Serviceavgiften är 0,07% av omsättningen om företaget också är medlem i Installatörsföretagen och 0,18% för enskilt medlemskap.

Avgiften faktureras två gånger per år och serviceavgiften är inklusive moms och avdragsgill.

Isoleringsfirmornas stadgar, PDF

Matthias

Vi belyser de viktigaste frågorna kring smarta och energieffektiva byggnader, stödjer och vidareutbildar våra medlemsföretag samt marknadsför branschen mot myndigheter, konsulter och andra organisationer.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer